DHS

Vind een DHPS-installateur bij u in de buurt

Warmtepompen voor bedrijven

DHPS, Dutch Heat Pump Solutions, is voor bedrijven geen ‘dozenschuiver’, integendeel. Wij onderscheiden ons juist van andere leveranciers door een grote dosis engineering en advies.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers, adviseurs en installateurs bij het maken van realistische energieberekeningen en het opstellen van adviezen die ertoe bijdragen dat een bouwproject voldoet aan de vereiste of gewenste EPC. In de utiliteitsbouw en industrie levert DHPS de ontwerpende partij specifieke en gerichte engineering, die resulteert in een effectieve inpassing van een warmtepompsysteem binnen de totale klimaat- of procesinstallatie. Bekijk hieronder enkele voorbeeldprojecten.

  • Metaalfabriek verdient warmtepomp binnen twee jaar terug

Bij Brinks Metaalbewerking in Vriezenveen staan dagelijks, 24 uur per dag, diverse metaalbewerkingsmachines te draaien. Bij deze processen komt veel warmte vrij, wat actieve koeling noodzakelijk maakt. Elders in de fabriek moeten speciale beitsbaden juist worden opgewarmd. Door de verschillende energiestromen met elkaar te combineren en met warmtepompen te werken, werd de energiehuishouding van Brinks veel efficiënter. Lees meer

> Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Buitenzwembad bij min 5 in 7 dagen tijd 7.2 graden gestegen

Bij buitenzwembad Haulewelle is in Haulerwijk van november 2017 tot januari 2018 hard gewerkt aan de renovatie...
Lees meer...

Warmtepompen DHS Panasonic oplossing Groningen

Groningen van het gas af! Een kreet die veel inwoners na het aardgasdebacle van de laatste jaren bijzonder aan...
Lees meer...

Officieel distributeur: