DHS

Vind een DHPS-installateur bij u in de buurt

Wat wij doen

• Wij ontwikkelen en fabriceren eigen lucht/water warmtepompen van hoge kwaliteit, in combinatie met engineering en advies. Daarmee onderscheiden wij ons van onze collega’s.
• DHPS verzorgt tevens innovatieve regelingen en besturingen voor bestaande warmtepompinstallaties, die in de praktijk niet optimaal draaien.
• Wij leveren complete verwarmingssystemen waarbij we alle benodigde componenten op elkaar afstemmen. Vanzelfsprekend geven wij op die systemen uitgebreide service en onderhoudsgarantie.
• Professionele partijen kunnen aan DHPS ook (een deel van) het installatiewerk uitbesteden. Bijvoorbeeld wanneer u de benodigde kennis of capaciteit (tijdelijk) niet in huis heeft.

Waar wij in geloven

• Onze systemen halen de energie uit onze omgeving, uit de bodem of de lucht. Dat is niet alleen milieuverantwoord, u bent ook jarenlang verzekerd van lage energiekosten. Het relatief eenvoudige principe van de warmtepomp vraagt wel om een ingenieuze regeling en sturing.
• Met onze systemen kunnen zowel particulieren als bedrijven het milieu én hun portemonnee sparen. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis, een kantoor of een bedrijfsgebouw.
• Warmtepompen bieden minstens zoveel kansen als het gebruik van zonnepanelen, als het gaat om het sparen van het milieu en uw portemonnee. Sterker nog: een warmtepomp laat zich uitstekend combineren met zonnepanelen!

Wat wij beloven

• Dutch Heat Pump Solutions staat garant voor de beste en meest duurzame oplossing voor uw situatie. Het gaat niet alleen om de juiste keuze van de warmtepomp. Een naadloze integratie met het bronsysteem, een boiler of een zonne-energiesysteem is zeker zo belangrijk. Zo kunt u met een warmtepomp elke ruimte verwarmen, koelen, maar ook het tapwater opwarmen.
• Bovendien garanderen wij een jarenlange, zorgeloze werking van ons energiesysteem, of dat nu onze eigen warmtepompen of de merkproducten van Panasonic zijn. Kwaliteit, betrouwbaarheid en het hoogste rendement staan bij DHPS voorop! Onze deskundige adviseurs en installateurs staan u graag met raad en daad terzijde.
• Voor adviseurs en installateurs staan wij 24/7 klaar!

Buitenzwembad bij min 5 in 7 dagen tijd 7.2 graden gestegen

Bij buitenzwembad Haulewelle is in Haulerwijk van november 2017 tot januari 2018 hard gewerkt aan de renovatie...
Lees meer...

Warmtepompen DHS Panasonic oplossing Groningen

Groningen van het gas af! Een kreet die veel inwoners na het aardgasdebacle van de laatste jaren bijzonder aan...
Lees meer...

Officieel distributeur: