DHS

Vind een DHS-installateur bij u in de buurt

Wij blijven innoveren; bezoek ons op Vakbeurs Energie

Ook dit jaar staan we weer als distributeur van Panasonic warmtepompen op de Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 oktober in de Brabanthallen, Hal 3, stand plaats A041. Zoals u van ons gewend bent, zijn we, behalve Panasonic-distributeur, ook meedenker bij het realiseren van totaaloplossingen en concepten. Daarom tonen we u ook op deze vakbeurs weer nieuwe oplossingen.

Samen met Vloerverwarming Nederland laten we een lage temperatuur-afgiftesysteem zien voor renovatieprojecten in de woningbouw. Voel het effect van koelen en verwarmen via wand en plafond op onze stand en laat u informeren over de mogelijkheden!

Voordeel van Nano-vloeistof
Daarnaast laten we zien wat een Nano-vloeistof kan betekenen als energiedrager. Met HydroMx®, de meest stabiele en efficiënte vloeistof voor koelen en verwarmen opent, zich een nieuwe dimensie in de installatiebranche. HydroMx® is vorstbestendig tot wel -61 graden Celsius. Door de nanotechnologie, die de warmteoverdracht met 37% verhoogd, zorgt HydroMx® tot 35% energiebesparing.

Nieuwe generatie Panasonic Monobloc-systemen
Verder tonen we de nieuwe generatie Panasonic Monobloc-systemen. Deze zogenaamde H-generatie warmtepompen blinken uit door eenvoudige bediening en optimaal rendement met een jaar COP die richting de 5,0 gaat!

Registreer gratis tot en met 9 oktober

Kortom genoeg beweging op het gebied van verdere verduurzaming binnen onze branche. Wij praten u graag bij op onze stand.
Als u deze link gebruikt, kunt u zich kosteloos aanmelden als onze gast. We zien u in onze stand!

De klimaatmaatregelen van Rutte III op een rij

Het doel om de uitstoot van broeikasgassen met 49 procent te verminderen is ambitieuzer dan de Europese verpli...
Lees meer...

Wij blijven innoveren; bezoek ons op Vakbeurs Energie

Ook dit jaar staan we weer als distributeur van Panasonic warmtepompen op de Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 ok...
Lees meer...

Officieel distributeur: