DHS

Vind een DHS-installateur bij u in de buurt

Warmtepompen voor bedrijven

DHS, Dutch Heatpump Solutions, is voor bedrijven geen ‘dozenschuiver’, integendeel. Wij onderscheiden ons juist van andere leveranciers door een grote dosis engineering en advies.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers, adviseurs en installateurs bij het maken van realistische energieberekeningen en het opstellen van adviezen die ertoe bijdragen dat een bouwproject voldoet aan de vereiste of gewenste EPC. In de utiliteitsbouw en industrie levert DHS de ontwerpende partij specifieke en gerichte engineering, die resulteert in een effectieve inpassing van een warmtepompsysteem binnen de totale klimaat- of procesinstallatie. Bekijk hieronder enkele voorbeeldprojecten.

  • Metaalfabriek verdient warmtepomp binnen twee jaar terug

Bij Brinks Metaalbewerking in Vriezenveen staan dagelijks, 24 uur per dag, diverse metaalbewerkingsmachines te draaien. Bij deze processen komt veel warmte vrij, wat actieve koeling noodzakelijk maakt. Elders in de fabriek moeten speciale beitsbaden juist worden opgewarmd. Door de verschillende energiestromen met elkaar te combineren en met warmtepompen te werken, werd de energiehuishouding van Brinks veel efficiënter. Lees meer

> Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

De klimaatmaatregelen van Rutte III op een rij

Het doel om de uitstoot van broeikasgassen met 49 procent te verminderen is ambitieuzer dan de Europese verpli...
Lees meer...

Wij blijven innoveren; bezoek ons op Vakbeurs Energie

Ook dit jaar staan we weer als distributeur van Panasonic warmtepompen op de Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 ok...
Lees meer...

Officieel distributeur: