DHS

Vind een DHS-installateur bij u in de buurt

Een echte warmtepompspecialist

Dutch Heatpump Solutions is vanaf 2010 een echte specialist in warmtepompen voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Ze is officieel distributeur van Panasonic voor de Nederlandse markt, met de focus op de lucht-water warmtepomp. Daarnaast heeft ze een uniek systeem ontwikkeld, de dakinbouw-warmtepompoplossing ‘Hydrotop’.

In het Experience Center in Bergschenhoek is het volledig werkend Hydrotop-systeem te bezien evenals de Panasonic warmtepompen. 

DHS onderscheidt zich in de markt als ontwikkelaar en leverancier van een aantal eigen warmtepompconcepten: de Hydromodule, de Hydrotop en de Hydrowall. Deze zelf ontwikkelde lucht/water warmtepompen zijn ideaal voor toepassing in bestaande woningen. De systemen kunnen zowel in combinatie met een HR-ketel als stand-alone functioneren.

> Wat wij doen, geloven en beloven.

 

Partners:

Logo_ACE

Recent is DHS geselecteerd als partner voor de warmtepompen in de Alliantie Comfort & Energiebesparing. Deze alliantie is een samenwerkingsverband tussen een groep van organisaties die allen tot doel hebben om u als woningeigenaar, vastgoedbeheerder, gemeente of woningcorporatie te ondersteunen bij het uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

Meer informatie over deze partners vindt u op: http://www.alliantie-comfort-energiebesparing.nl/partners

 

 

De klimaatmaatregelen van Rutte III op een rij

Het doel om de uitstoot van broeikasgassen met 49 procent te verminderen is ambitieuzer dan de Europese verpli...
Lees meer...

Wij blijven innoveren; bezoek ons op Vakbeurs Energie

Ook dit jaar staan we weer als distributeur van Panasonic warmtepompen op de Vakbeurs Energie van 10 t/m 12 ok...
Lees meer...

Officieel distributeur: